donderdag 14 juli 2016

Wereldberoemd (op internet)

Nix op Wikipedia ? ! :-)

maar wel bijna 4000 op Google
onsterfelijk worden ?
nix als GEEN herinnering zal blijven...

Keep Talking Shit, about me
You're Making Me Famous
thanks !


voor de wikipedidia ... 
hobbyist / schrijver/ster ( of "troll"-)
ga je gang... maak er wat van...
je hebt mijn toestemming om fotos van mijn schilderijen te gebruiken op wikipedia..
https://nl.wikipedia.org/wiki/Dwaalhaas
oja..  ik ben de schaamte voorbij, prive, geheimen, "goeie naam" en al die "onzin" daar doe ik niet aan, ik sta achter alles wat IK op het internet gezet heb...Het is beter spijt te hebben van de dingen die je WEL gedaan hebt,  dan spijt te hebben van dingen die je NIET gedaan hebt... 

thanks !

Mail bericht van Wikipedia :

Dwaalhaas[bewerken]

Hallo EHV1965dwaal, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Dwaalhaas. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. De opmaak is zeer rommelig en de tekst is wervend. Waarschijnlijk zijn de beschreven persoon en u dezelfde. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en wegingscriteria of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijstConventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoenRelevantie van het onderwerp voor Wikipedia. groeten, vis ← Oncorhynchus mykiss mid res 150dpi.jpg → overleg 14 jul 2016 13:15 (CEST)

Hallo EHV1965dwaal, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!Vlag van het Verenigd Koninkrijk. Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.874.685 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.pngDe vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svgPortaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.pngSnelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svgZandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNGTips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.pngHelpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svgDingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.pngVeelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.pngConventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svgCoachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
WikiEditor-Toolbar-signature-nl.png
Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Pagina opslaan".

vis ← Oncorhynchus mykiss mid res 150dpi.jpg → overleg 14 jul 2016 13:15 (CEST)

"Fans" .... Follow by Email ( Only new 2016 Art Works )